Publicerat

Equmenia

Equmenia Vaggeryd är Equmeniakyrkan Vaggeryds (fd Vaggeryds Missionsförsamlings) barn och ungdomsarbete.

Du når alltid aktuell ordförande i Equmenia Vaggeryd via mail
På årsmötet 2016-10-10 valdes Maria Ottoson till ordförande.

Eller tag kontakt med någon av våra anställda.

Har du frågor om scoutarbetet kan du prata med kårchef Johanna Sinclair 070-443 57 16 . maila kårchefen.

Läs om våra grupper i menyn Equmenia ovanför.

Medlemskap

För betalning av medlemsavgifter och gåvor använd Equmenia Vaggeryds BankGiro: 687-9712. Ange namn, födelsedag och grupp som betalningen avser. Du betalar avgiften per läsår och den gäller då alla grupper som medlemmen är med i.

Medlemsavgiften för läsåret 2017-2018 är 200kr/person eller 500 kr för en familj.

Medlemsavgiften för läsåret 2018-2019 är 200kr/person eller 500 kr för en familj.

Varför medlemsavgift?

Verksamheten i Equmenia Vaggeryd är baserad på frivilligt arbete och finansieras bland annat av medlemsavgifterna. Equmenia Vaggeryd betalar i sin tur avgifter till distrikt och riksorganisation samt för scouter en avgift till Svenska scoutrådet. Medlemsavgiften är också ett krav för att få bidrag från stat och kommun.

Försäkring

Genom equmenia så har medlemmar i Equmenia Vaggeryd en försäkring som täcker aktiviteterna och resan till och från dessa. Läs mer om försäkringen på equmenia.

Gåvor

Vill du stödja vårt barn och ungdomsarbete ekonomiskt kan du göra det på olika sätt.

• Sätt in en gåva på BankGiro 687-9712.
  • Swisha ditt bidrag eller betalning till 123 288 7305. Ange: gåva, scoutskjorta/namn, fika, hajk/namn.
  • Besök våra julmarknader och loppmarknader.

Facebook & Instagram

Gilla vår Facebook sida för att få aktuella uppdateringar om vårt arbete.
Titta på vårt Instagram för att se bilder från oss.