Anmäl dig till Torpaliv 2021!

Nu är det dags att anmäla sig till Torparliv 2021!

Torpaliv är ett dagläger för barn i årskurs 1-3. På Torpaliv får man sköta om djur, laga mat över öppen eld, tälja, gå på spårning och mycket mycket mer! Lägret arrangeras av Equmenia Vaggeryd på torpet Skomakarbygget 6 km öster om Vaggeryd.

Lägret pågår måndag till torsdag kl 9-16 under vecka 24 och 25. Avgiften är 560kr.

Anmäl ditt barn snarast genom att maila nedanstående uppgifter till ungdomsledaren@equmeniakyrkanvaggeryd.se

Vilken vecka önskas? v24 eller v25?

Namn:

Födelseår:

Adress:

Telefonnr. till förälder dagtid:

Målsmans e-mail:

Målsmans namn:

Har ditt barn varit med på Torparliv innan? Ja/Nej

Allergi:

Övrigt:

Sista anmälningsdag är 21 maj. Svar om plats meddelas senast v22.

Vid frågor kontakta ungdomsledare Rebecka Aspenes på telefon eller via mail ungdomsledaren@equmeniakyrkanvaggeryd.se eller telefon: 072-378 77 02.

Lägret följer såklart alla riktlinjer vad som gäller med COVID-19. Skulle restriktionerna ändras så att vi inte längre kan genomföra Torpaliv så kommer hela avgiften att returneras.

Hoppas vi ses i sommar!

/Ledarna på Torpaliv 2021